Meruňkový džem s mandlemi a skořicí

29790091 – apricot jam

Co potřebujete:
1 kg meruněk
Skořicový cukr Labeta
pokrájené loupané mandle dle chuti
Želírovací cukr 2:1 Labeta

Pusťte se do toho:
1. Meruňky očistíme, vypeckujeme a rozemeleme nebo rozmixujeme.
2. Přidáme skořicový cukr, pokrájené mandle, Želírovací cukr 2:1 Labeta a vše důkladně promícháme.
3. Za stálého míchání přivedeme směs k varu a vaříme 3-5 minut.
4. Horkým džemem plníme čisté skleničky, zavíčkujeme, obrátíme dnem vzhůru a při pokojové teplotě necháme zchladnout.

Foto: www.labeta.cz


Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/80747/virtual/www/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353