Zeleninový salát s kuřecím masem

Srdcem rázovitého Valašska je bezesporu město Rožnov pod Radhoštěm. V jeho centru, jen pár kroků od náměstí T. G. Masaryka, je restaurace Majerův dvůr. A právě její šéfkuchař Josef Valchář pro vás připravil dnešní recept pro čtyřčlennou rodinu. V Beskydech je krásně, a když si tam ještě navíc pochutnáte na skvělém jídle, bude váš zážitek z výletu třeba do nedalekého unikátního Valašského muzea v přírodě nezapomenutelný.


Potřebujete:
400 g kuřecích prsou
ledový salát
římský salát
paprika
okurka
jogurt
česnek
olivový olej
pepř
sůl

Pusťte se do toho:
1) Nejdříve všechnu zeleninu důkladně omyjeme a nakrájíme na malé kousky, salát natrháme.
2) Poté zeleninu a salát smícháme s jogurtovým dresinkem. Ten jsme si udělali smícháním jogurtu, trochu pepře a soli s prolisovaným česnekem.
3) Kuřecí maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a orestujeme na pánvi. Hotové maso položíme na salát a zakápneme olivovým olejem.
4) Podáváme s křupavou malou bagetkou.

Facebook restaurace: https://www.facebook.com/pages/Restaurace-Majer%C5%AFv-dv%C5%AFr/680139188701864?fref=ts

Foto: Restaurace Majerův dvůr Rožnov pod Radhoštěm