Jahodový džem s čokoládou

Potřebujete:

960 g čerstvých jahod

80 g hořké čokolády

1 balení Bio třtinového želírovacího cukru 3:1 Labeta nebo Želírovacího cukru 3:1 Labeta

38169742 – homemade organic strawberry jelly in a jar

Pusťte se do toho:

  1. Jahody pečlivě očistíte a rozmixujete (nebo rozemelete či prolisujete) na konzistenci, která je vám příjemná.
  2. K rozmixovanému ovoci přidáme Bio třtinový želírovací cukr 3:1 a dobře promícháme. Za stálého míchaní přivedeme k varu a vaříme 3-5 minut.
  3. Jakmile směs odstavíme z plotny, vmícháme nahrubo nastrouhanou čokoládu, ihned poté marmeládou plníme čisté sklenice.
  4. Zavíčkujeme, obrátíme dnem vzhůru a necháme zchladnout.

 

 

Více infa: www.labeta.cz

 

Labeta – tradiční český výrobce z Polabí

Labeta je tu pro všechny, kteří poctivě zpracovávají ovoce do džemů, marmelád, želé a ovocných šťáv. Také pro ty, kteří potřebují mít raz dva navařeno. Labeta je již 25 let synonymem tradičního českého zavařování, pečení a vaření ve výtečné kvalitě. Labeta je vaše jistota v kuchyni – usnadňuje práci a šetří čas. Labeta, raz dva navařeno.

 

Foto: Labeta

 

 

 

 


Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/80747/virtual/www/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353