Potřebujete:
960 g čerstvých jahod
80 g hořké čokolády
1 balení Bio třtinového želírovacího cukru 3:1 Labeta nebo Želírovacího cukru 3:1 Labeta
Pusťte se do toho:
- Jahody pečlivě očistíte a rozmixujete (nebo rozemelete či prolisujete) na konzistenci, která je vám příjemná.
- K rozmixovanému ovoci přidáme Bio třtinový želírovací cukr 3:1 a dobře promícháme. Za stálého míchaní přivedeme k varu a vaříme 3-5 minut.
- Jakmile směs odstavíme z plotny, vmícháme nahrubo nastrouhanou čokoládu, ihned poté marmeládou plníme čisté sklenice.
- Zavíčkujeme, obrátíme dnem vzhůru a necháme zchladnout.
Více infa: www.labeta.cz
Labeta – tradiční český výrobce z Polabí
Labeta je tu pro všechny, kteří poctivě zpracovávají ovoce do džemů, marmelád, želé a ovocných šťáv. Také pro ty, kteří potřebují mít raz dva navařeno. Labeta je již 25 let synonymem tradičního českého zavařování, pečení a vaření ve výtečné kvalitě. Labeta je vaše jistota v kuchyni – usnadňuje práci a šetří čas. Labeta, raz dva navařeno.
Foto: Labeta