Chuť grilovaného masa perfektně podtrhne vychucená zeleninová čalamáda, kořeněné okurky nebo štiplavé čatní. Vyzkoušejte s námi nové recepty na pikantní pochutiny do skleničky a překvapte novými chutěmi své přátele.
Potřebujete:
na »růžový květák«
1 střední květák
3 dcl červeného vinného octa
2 dcl vody
3-5 lžic cukru
2 lžičky Hořčičného semínka Labeta
3 lžičky kořenící směsi na zavařování Lako Labeta
2 plátky červené řepy
na »žlutý květák«
1 střední květák
3 dcl jablečného octa
2 dcl vody, 3-5 lžic cukru
2 lžičky Hořčičného semínka Labeta
3 lžičky kořenící směsi na zavařování Lako Labeta
1 lžička mleté kurkumy
1 lžička římského kmínu
Pusťte se do toho:
Foto: Labeta
Minulý rok vydavateľstvo Opus začalo s vydaním reedícií albumovej diskografie legendy slovenskej a českej populárnej hudby…
TV Nova uvede už tuto neděli 5. května od 21.35 hodin třídílný dokument Málo mě znáš, který přinese nový…
Působí na vás hrozivě bohyně Kálí? S o to větší zvědavostí lze nahlížet na karty, které…
Vydavatelství Supraphon ve spolupráci s nakladatelstvím Atlantis po úspěšném vydání audioknih Nevědění a Směšné lásky…
Zpěvák Petr Kolář inspirován úspěchem turné Tajný místa vydává stejnojmenné album. V loňském roce Petr Kolář…
Proč je nejlepší uskladnit cibuli v silonkách? Jak pomůže pračka s výrobou domácího másla? S…