Kyle Gray – Andělské modlitby

Bylo zajímavé a vzrušující vzít do ruky karty od mladého autora, který se dokonce živí jako jasnovidec od svých šestnácti let. Jaký bude jeho úhel pohledu na všechny ty anděle, inspirace, vyšší síly, jakým způsobem stvořil maličký svět do ruky, který vám dokáže dát díky intuici do ruky to správné slovo podpory přesně na míru? Byla jsem překvapená.

IMG_20180404_120220

Nekonala se žádná moderna ani převraty, ale snad jen jsem z jeho karet i slov vnímala větší důraznost pro to, abychom někdy prostě šli a udělali něco pro sebe, protože tím uděláme nejvíc i pro druhé. Snad ne náhodou jsem si hned napoprvé vytáhla velmi zajímavou kartičku.

Získejte si odstup

Děkuji vám, andělé, že mi pomáháte distancovat se od toho, co mi neprospívá.

Základní význam

Andělé vám radí, abyste si nyní vytvořili odstup od veškerých hrubých energií nebo konfliktních situací v životě. Pamatujte, že jste citlivá bytost, a když budete v kontaktu s hrubozrnnými energiemi, nasajete je do sebe. Pokud máte pocit, že vám určití lidé, místa nebo okolnosti nesedí, distancujte si od nich.

Další význam

Jestliže se pouštíte do nějakého nového projektu, měli byste poodstoupit a zamyslet se nad tím, jak ovlivní váš život. Andělé vám radí zpomalit situaci znovu zhodnotit myslí i srdcem, než budete pokračovat. Udělejte krok zpět a nechte věci, aby se vyvinuly přirozeně a nenásilně. Všechno má svůj čas.

A to je myslím moc hezká podpora ve chvíli, kdy se cítíte unaveni a třeba ani nevíte, jak moc a kam dál. Tohle totiž platí i obecně. Jsme-li unaveni, (citliví), zranitelní, není vhodné se vystavovat ještě něčemu horšímu dobrovolně. V takových chvílích se čerpá energie ze samoty, usebrání a klidu. Jak logické. Ostatně takové jsou všechny další karty tady.

IMG_20180404_120203

Líbí se mi, že autor vybral celkem jednoduché ilustrace, které neruší, ale jen příjemně dolaďují sdělení, které je na kartě napsáno a máte tak možnost na sebe nechat v první řadě text a jeho podtóny mezi řádky, a až po tom obrázek, který všechno jen zaobalí to příjemného hávu.

A hlavně – jestli takhle rázní a jasní budou všichni mladí autoři, tak směle říkám – ANO!

 

O autorovi:

Kyle Gray se ve svých šestnácti letech stal nejmladším profesionálním jasnovidcem ve Velké Británii a nepřestává své klienty a publikum udivovat svými neuvěřitelně přesnými informacemi. Přednáší a vede workshopy po celém světě.

 

Foto: www.synergiepublishing.com