Zdeněk Pohlreich to rozpálí na Andělu! Přijďte si pro jeho autogram

Autogramiáda a beseda šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha u příležitosti nové knihy Rozpal to, šéfe! se uskuteční ve středu 18. června od 17 hodin v hotelu andel´s Hotel Praha na Stroupežnického 21, Praha 5.


Provázet celou akcí bude moderátorka Michaela Šmídová a nová kniha jakož i další knihy Zdeňka Pohlreicha budou k dispozici v prostorách hotelu andel´s Hotel Praha a v prodejně Knihy Dobrovský (Stroupežnická 21).

O autorovi:
Zdeněk Pohlreich je šéfkuchař, podnikatel, moderátor TV show a prý i muž, který pozvedl stravovací návyky Čechů. Kuchařství se věnuje od svých patnácti let. Z počátku jej paradoxně nenáviděl a trvalo mnoho let, než získal potěšení z vaření. Žil v Holandsku, kde pracoval jako šéfkuchař. Odtud se vydal na zaoceánskou cestu. V Austrálii se zdokonalil v mezinárodní kuchyni. Po návratu do Čech vařil v hotelu Renaissance, Villa Voyta, nebo Marriott. Provozuje Café Imperial a Divinis.Učí na Střední škole gastronomické a hotelové v Praze. Zdeněk Pohlreich se stal populárním moderátorem televizních kuchařských show – Ano, šéfe!, Na nože, Šéf na grilu, Česko vaří s Pohlreichem. Je autorem knih Česko vaří s Pohlreichem, Šéf na grilu, Prostřeno bez servítků, Vařte jako šéf! a další.

Rozpal to, šéfe!
Šéfkuchař připravuje pořádné kusy masa, ale i delikátní ryby, mořské plody, vtipné předkrmy a snídaně. Poradí vám, co při grilování skutečně využijete a jaký gril si vybrat. „Pozvěte správné hosty, dobře nakupte, držte se následujících rad a během pár hodin se stanete hvězdou představení,“ říká Zdeněk Pohlreich.

Foto: Knihy Dobrovský