Blíží se Velikonoce a k nim se báječně hodí vajíčková tlačenka.
Potřebujete:
5 větších vajec uvařených natvrdo
250 g zeleniny (kyselé okurky, červená paprika, mrkev, čerstvý nebo mražený hrášek, sterilovaná nebo mražená kukuřice)
100 g šunky
100-150 g majonézy (2-3 lžíce)
150 ml horké vody
150 ml nálevu z okurek
1 balíček Želatiny na vaječnou tlačenku Labeta
sůl
pepř
Pusťte se do toho:
Želatina na vaječnou tlačenku Labeta – 15 Kč
Více infa: www.labeta.cz
Foto: www.labeta.cz
Iveta Bartošová byla fenomén. Její životní příběh by vydal na pořádně tlustý román, který by…
Zážitky z terapií, úvahy autora, jeho vlastní cesta, souvislosti a práce, kterou s chirurgickými nástroji vykonává v auře…
Velmi mnoho karet je ve stylu odnímání toho, co nám již neslouží, o zpracovávání strachu…
Iveta Bartošová patřila k nejoblíbenějším českým popovým zpěvačkám konce 20. a začátku 21. století. Získala…
„Je tady někdo, kdo si objednal návštěvu krypty?“ Rozhlasový horor scenáristy a režiséra Víta Vencla…
Výpravný romantický seriál odehrávající se na pozadí událostí roku 1939 se dostal do portfolia významného…