Potřebujete (pro 4 osoby):
350 g krátkých těstovin z La Formaggeria Gran Moravia
150 g italského specku z La Formaggeria Gran Moravia
150 g gorgonzoly Brazzale z La Formaggeria Gran Moravia
200 ml smetany z La Formaggeria Gran Moravia
hrst mandlí nebo pinií
oříšek másla z La Formaggeria Gran Moravia
sůl
pepř
Pusťte se do toho:
- Dejte vařit těstoviny.
- Mezitím na pánvi nasucho opražte mandle či pinie.
- Speck nakrájejte na proužky a opečte je na pánvi na rozpuštěném másle dokřupava.
- Na mírném žáru zahřejte smetanu a dejte do ní rozpustit gorgonzolu nakrájenou na kostičky.
- Uvařené těstoviny smíchejte s krémovou omáčkou, na talíři posypte křupavým speckem a opraženými mandlemi/piniemi.
Tip
Vyzkoušejte novou čerstvou smetanu s minimálním obsahem tuku 38 %, která dodá vašim pokrmům ještě krémovější chuť! Najdete v prodejnách La Formaggeria Gran Moravia.
Cena: 39,90 Kč
Foto: La Formaggeria Gran Moravia