Potřebujete (pro 4-5 osob):
700 g mrkve
1 snítka řapíkatého celeru
½ cibule
1,5 l zeleninového vývaru
extra panenský olivový olej z La Formaggeria Gran Moravia
sůl
pepř
tymián
Na fondue:
75 g smetany z La Formaggeria Gran Moravia
130 g sýru Taleggio z La Formaggeria Gran Moravia
Pusťte se do toho:
Krém:
Fondue:
Tip
Vyzkoušejte novou čerstvou smetanu s minimálním obsahem tuku 38 %, která dodá vašim pokrmům ještě krémovější chuť! Najdete v prodejnách La Formaggeria Gran Moravia.
Cena: 39,90 Kč
Foto: La Formaggeria Gran Moravia
Iveta Bartošová byla fenomén. Její životní příběh by vydal na pořádně tlustý román, který by…
Zážitky z terapií, úvahy autora, jeho vlastní cesta, souvislosti a práce, kterou s chirurgickými nástroji vykonává v auře…
Velmi mnoho karet je ve stylu odnímání toho, co nám již neslouží, o zpracovávání strachu…
Iveta Bartošová patřila k nejoblíbenějším českým popovým zpěvačkám konce 20. a začátku 21. století. Získala…
„Je tady někdo, kdo si objednal návštěvu krypty?“ Rozhlasový horor scenáristy a režiséra Víta Vencla…
Výpravný romantický seriál odehrávající se na pozadí událostí roku 1939 se dostal do portfolia významného…