Potřebujete:
Směs na halušky Labeta
350 ml vody
jahody
Pusťte se do toho:
- Směs na halušky smícháme s vodou, necháme odpočinout.
- Pracovní plochu posypeme polohrubou moukou, aby se těsto nelepila a lžící vykrajujeme bochánky těsta, které plníme jahodami.
- Knedlíky vkládáme do vroucí vody na cca asi 15 min.
- Polijeme rozpuštěným máslem a posypeme moučkovým cukrem, skořicových cukrem, kakaem nebo osmaženou strouhankou.
Více infa: www.labeta.cz
Labeta – tradiční český výrobce z Polabí
Labeta je tu pro všechny, kteří poctivě zpracovávají ovoce do džemů, marmelád, želé a ovocných šťáv. Také pro ty, kteří potřebují mít raz dva navařeno. Labeta je již 25 let synonymem tradičního českého zavařování, pečení a vaření ve výtečné kvalitě. Labeta je vaše jistota v kuchyni – usnadňuje práci a šetří čas. Labeta, raz dva navařeno.
Foto: Labeta