William Davis – Život bez pšenice: 30minutová kuchařka

V Nakladatelství JOTA právě vychází novinka z ediční řady Populárně naučná: William Davis – Život bez pšenice: 30minutová kuchařka. Když William Davis vydal knihu Život bez pšenice, strhla se doslova bouře. Miliony lidí změnily své stravovací návyky a začaly žít zdravěji. A zároveň s proměnou jídelníčku narazily na problém – jak vařit bez pšenice chutně, rychle a efektivně?

image006
Tato unikátní kuchařka nabízí dvě stovky ověřených receptů a obsáhlý úvod, který do problematiky stravování se bez pšenice i pšeničných produktů zasvětí i ty, kteří předchozí knihu nečetli. Srozumitelnou formou čtenářům také poskytne všechny informace potřebné k tomu, aby přestali tápat, a navede je na cestu, jejímž cílem je šťastnější život, pevnější zdraví a v neposlední řadě i štíhlejší tělo.
Dozvíte se, jaké ingredience je možné kombinovat, jak bez pšenice například i péct a vytvořit si takový jídelníček, který bude nejen zdravý, ale i výživný a chutný pro celou rodinu.
Rychlé a jednoduché recepty, které prakticky doplňují revoluční Život bez pšenice. Pro všechny, kteří se rozhodli pro zdravý a plnohodnotný život!

pevná vazba bez přebalu, 320 + 32 stran přílohy, cena: 328,- Kč
Originální název: Wheat Belly. 30-Minute (or less!) Cookbook
Přeložil: Jan Kozák
Vychází také jako e-kniha

exkluziv8_2015

Již vyšlo:
ŽIVOT BEZ PŠENICE
Kniha postavená na dlouholetém klinickém výzkumu a studiích jednotlivých mužů a žen, kteří se rozloučili s pšenicí a úplně tím změnili svůj život, nabízí velmi poučný pohled na důvěrně známou potravinu a poskytuje návod, jak se uzdravit a nadobro se zbavit přebytečných kil. Pšenice už není ta vydatná základní potravina, kterou naši předci pěstovali pro svůj chléb vezdejší; byla geneticky změněna tak, aby výrobcům potravin přinesla největší výnosy za cenu nejnižších nákladů. Dosud neškodná obilnina se tak proměnila v nutričně ochuzenou, ale jinak všudypřítomnou ingredienci, která zvedá krevní cukr ještě drastičtěji než běžný stolní cukr a vyvolává závislost a má také na celou řadu nepříznivých zdravotních účinků.

Foto: Nakladatelství Jota