Co potřebujete:
300 g Univerzální směsi bez lepku Labeta + na podsypání
150 g másla
50 g moučkového cukru
2 vejce
marmeláda na slepení
Pusťte se do toho:
1. Všechny suroviny důkladně smícháme a vypracujeme těsto, které rozválíme na 0,5 cm silný plát. Vykrajujeme různé tvary.
2. Pečeme dozlatova na plechu vyloženém pečicím papírem při 180 °C, asi 8-10 minut.
3. Po vychladnutí slepujeme marmeládou
Foto: www.labeta.cz
Minulý rok vydavateľstvo Opus začalo s vydaním reedícií albumovej diskografie legendy slovenskej a českej populárnej hudby…
TV Nova uvede už tuto neděli 5. května od 21.35 hodin třídílný dokument Málo mě znáš, který přinese nový…
Působí na vás hrozivě bohyně Kálí? S o to větší zvědavostí lze nahlížet na karty, které…
Vydavatelství Supraphon ve spolupráci s nakladatelstvím Atlantis po úspěšném vydání audioknih Nevědění a Směšné lásky…
Zpěvák Petr Kolář inspirován úspěchem turné Tajný místa vydává stejnojmenné album. V loňském roce Petr Kolář…
Proč je nejlepší uskladnit cibuli v silonkách? Jak pomůže pračka s výrobou domácího másla? S…