Srdcem rázovitého Valašska je bezesporu město Rožnov pod Radhoštěm. V jeho centru, jen pár kroků od náměstí T. G. Masaryka, je restaurace Majerův dvůr. A právě její šéfkuchař Josef Valchář pro vás připravil dnešní recept pro čtyřčlennou rodinu. V Beskydech je krásně, a když si tam ještě navíc pochutnáte na skvělém jídle, bude váš zážitek z výletu třeba do nedalekého unikátního Valašského muzea v přírodě nezapomenutelný.
Potřebujete:
800 g kuřecích prsou
300 g žampiónů
800 g brambor
paprika
cuketa
lilek
olivový olej
tymián
máslo
pepř
sůl
Pusťte se do toho:
1) Nakrájíme maso na silnější plátky, osolíme, opepříme dle chuti a orestujeme na pánvi.
2) Zeleninu a žampióny důkladně umyjeme a nakrájíme na kousky. Poté dáme na pánev, osolíme, opepříme, přidáme špetku tymiánu a orestujeme na kapce olivového oleje.
3) Uvařené brambory nakrájíme na plátky a opečeme na pánvi, nejlépe s kapkou másla.
Facebook restaurace: https://www.facebook.com/pages/Restaurace-Majer%C5%AFv-dv%C5%AFr/680139188701864?fref=ts
Foto: Restaurace Majerův dvůr Rožnov pod Radhoštěm
Iveta Bartošová byla fenomén. Její životní příběh by vydal na pořádně tlustý román, který by…
Zážitky z terapií, úvahy autora, jeho vlastní cesta, souvislosti a práce, kterou s chirurgickými nástroji vykonává v auře…
Velmi mnoho karet je ve stylu odnímání toho, co nám již neslouží, o zpracovávání strachu…
Iveta Bartošová patřila k nejoblíbenějším českým popovým zpěvačkám konce 20. a začátku 21. století. Získala…
„Je tady někdo, kdo si objednal návštěvu krypty?“ Rozhlasový horor scenáristy a režiséra Víta Vencla…
Výpravný romantický seriál odehrávající se na pozadí událostí roku 1939 se dostal do portfolia významného…