Zpěvák a muzikálovbý herec Martin France se na naší hudební scéně pohybuje už dvacet let. Za tu dobu má na svém kontě řadů úspěšných muzikálů, ale i sólových desek. A právě nyní natáčí své nové album, které by mělo vyjít před Vánocemi.
Připravte si:
Ingredience řezy:
60 dkg kuřecího masa
1 lžíce soli
1 lžička mleté sladké papriky
5 lžic solamylu
1 lžička mletého černého pepře
1 lžička kari koření
5 lžic oleje
1 lžička mleté pálivé papriky
6 ks vajec
2 lžíce worcesterové omáčky
5 ks cibule
Ingredience pyré:
brambory
celer
mléko
máslo
sůl
šalotka nebo pažitka na ozdobení
Pusťte se do toho:
1. Maso nakrájíme na nudličky a cibuli na drobno.
2. Maso s cibulí dáme do mísy. Přidáme koření a zbylé suroviny na marinádu a důkladně vše smícháme. Mísu vložíme do lednice do druhého dne (budeme to dělat až ten den).
3. Rozpálíme si pánev s olejem a z hmoty pečeme hromádky jako bramboráčky. Upečené cikánské řízky položíme na ubrousek a zbavíme tuku.
4. Uvaříme oloupané brambory společně s celerem. Rozmixujeme s mlékem, přidáme máslo a sůl a ozdobíme čerstvou nakrájenou šalotkou nebo pažitkou.
Foto: Martin Production
Iveta Bartošová byla fenomén. Její životní příběh by vydal na pořádně tlustý román, který by…
Zážitky z terapií, úvahy autora, jeho vlastní cesta, souvislosti a práce, kterou s chirurgickými nástroji vykonává v auře…
Velmi mnoho karet je ve stylu odnímání toho, co nám již neslouží, o zpracovávání strachu…
Iveta Bartošová patřila k nejoblíbenějším českým popovým zpěvačkám konce 20. a začátku 21. století. Získala…
„Je tady někdo, kdo si objednal návštěvu krypty?“ Rozhlasový horor scenáristy a režiséra Víta Vencla…
Výpravný romantický seriál odehrávající se na pozadí událostí roku 1939 se dostal do portfolia významného…