Moderátorky TV Prima Lucie Šilhánová (Divácké zprávy) a Bára Kozáková (Krimi zprávy) si v uplynulých dnech dopřály zasloužený odpočinek. Obě moderátorky zůstaly věrny Evropě. A zatímco Lucie navštívila to »nej« ze starého kontinentu, Bára vystavila tělo paprskům na řeckém Rhodosu.
„Byla mi nabídnuta cesta »Best Of Europe«, tak jsem ji moc ráda přijala. Procestovali jsme toho hodně. Vyjelo se z Rudné, pokračovalo se do Provence, Marseille, St. Tropez, dále do Monaka, Cannes a Nice. Pak už následoval návrat do Prahy s následným obědem v restauraci oceněné michelinskou hvězdou. Jednou za život by si tuhle cestu měl zažít každý. Vážně to byla nádhera,“ uvedla moderátorka Diváckých zpráv Lucie Šilhánová.
To moderátorka Krimi zpráv Bára Kozáková dala přednost osvědčené klasice – řeckému Rhodosu, na který se vrátila už poněkolikáté. A rozhodně ne prý naposledy.
„Rhodos mám moc ráda, byla jsem tu na dvanáct dní s partou přátel. Moc jsme si to užili. Odpočinek, moře a slunce je kombinace, kterou naprosto miluju. Ale pozor, byly i výlety a sport. Ranní běhání po pláži bylo úžasné,“ přiznala tvář Krimi zpráv, která se snažila hlídat v jídle i na dovolené. „Snažila jsem se, ale něčemu vážně nešlo odolat. Ale už jsem zpátky v práci i ve svém stravovacím režimu,“ dodala Bára Kozáková.
Zpravodajská hodina na Primě začíná každý den v 18.55 hodin. Po hlavní relaci následují Krimi zprávy, Divácké zprávy a VIP zprávy.
Foto: TV Prima
Minulý rok vydavateľstvo Opus začalo s vydaním reedícií albumovej diskografie legendy slovenskej a českej populárnej hudby…
TV Nova uvede už tuto neděli 5. května od 21.35 hodin třídílný dokument Málo mě znáš, který přinese nový…
Působí na vás hrozivě bohyně Kálí? S o to větší zvědavostí lze nahlížet na karty, které…
Vydavatelství Supraphon ve spolupráci s nakladatelstvím Atlantis po úspěšném vydání audioknih Nevědění a Směšné lásky…
Zpěvák Petr Kolář inspirován úspěchem turné Tajný místa vydává stejnojmenné album. V loňském roce Petr Kolář…
Proč je nejlepší uskladnit cibuli v silonkách? Jak pomůže pračka s výrobou domácího másla? S…