Categories: CelebrityTelevize

Koukejte, jak se ohání v kuchyni věčný princ Pavel Trávníček

Dva džentlmeni a dvě krásné dámy prostírají jako na zámku. Sejdou se herečky Kateřina Brožová a Markéta Hrubešová, nové opory seriálu Cesty domů, a dva muži v nejlepších letech: moderátor Alexandr Hemala a herec Pavel Trávníček. Věčný český princ kdysi dělal Markétě principála ve svém divadle, takže se dobře znají. Kateřina jako strávnice příjemně překvapí třiatřicet let sloužícího hlasatele Sašu Hemalu: „Myslel jsem si, že ráno jí kořínky a večer vzpomínky, ale ne, je to gurmánka,“ říká Alexandr potěšeně. Kateřina ráda relaxuje u lovení ryb, které ale pouští zpátky, Markéta u vaření, které opravdu miluje. Jak si jako první užije vaření v restauraci, kde si zatrénuje na splnění svého snu o vlastním malém podniku? Jídlu rozumí i gurmet Pavel Trávníček, který hosty pozve domů na svůj udržovaný trávníček. „Takové čtyři dny s někým prožít, to už je jako jet s někým na dovolenou,“ libuje si zvučným hlasem Saša, který si užívá nejen půvabů svých soupeřek, ale i předkládané vybrané krmě. Jak sám míní přispět k nadstandardní úrovni celého VIP týdne? Laťka je totiž nastavena hodně vysoko. Co plánuje a čím nás překvapí Kateřina, která „jí všechno od klíčků až po ty nejtučnější kachny?“ Odpovědi uvidíte v dalším týdnu s vařícími celebritami ve VIP Prostřeno! Na vysoké noze ve 20 hodin na Prima family.


Třikrát rozvedený herec Pavel Trávníček žije s Monikou, jednou z účinkujících v pěvecké soutěži DO-RE-MI, kterou před lety uváděl. A Monika, která nemá na hlavě jen drdol, ale i velkou svatozář, sehraje v přípravě jeho večeře důležitou roli. Dělba práce podle Pavla je vážně zajímavá. Monika je pomocná kuchařka, Pavel jako šéfkuchař vaří v rondonu. Je principálem i doma a prý potřebuje také hodně chválit. Vyjde Pavel s pravdou ven? Uvidíme…
Vymyslel si opulentní menu: aperitivem je pravé šampaňské, předkrmem domácí paštika z kachních jater, následuje francouzská cibulačka, panenská svíčková a la Wellington, zámecká brambora, smetanová omáčka s hřiby, ovoce v čokoládě a ke všemu ještě jablkový závin! „Je to velmi košaté,“ hodnotí nabídku Saša. „To koukám,“ říká překvapeně Markéta. „Lovíme ve stejných vodách, princip je stejnej, nebude toho ale moc?“


Pstruží kaviár je premiéra pro Alexandra Hemalu, který se nejvíc těší na panenku, své nejoblíbenější jídlo. Wellington porazil Napoleona, porazí i zdatné soupeře? Proč ale nehoustne šodó? „Takhle si představuju peklo,“ zoufá si na okamžik Pavel. Mohou ale kamery rozhodit Trávníčka, který se podle Saši Hemaly s kamerou pod polštářem už narodil? Bude mít v horkém letním dni někdo chuť na „polévku francouzských trhovců“? Markéta by nešetřila na sýru. Zato šampaňské poteče proudem a stane se i hlavní částí úžasné zábavy ve stylu carského dvora.

Foto: TV Prima

Marcel Vašák

Recent Posts

Knižní bestseller Má dcera Iveta o Bartošové je opět v prodeji

Iveta Bartošová byla fenomén. Její životní příběh by vydal na pořádně tlustý román, který by…

3 týdny ago

Gerhard Klügl – Aura chirurgie

Zážitky z terapií, úvahy autora, jeho vlastní cesta, souvislosti a práce, kterou s chirurgickými nástroji vykonává v auře…

1 měsícem ago

Alana Fairchild – Karty bohyně Kálí

Velmi mnoho karet je ve stylu odnímání toho, co nám již neslouží, o zpracovávání strachu…

1 měsícem ago

Album Ve jménu lásky Ivety Bartošové po čtvrt století opět v prodeji

Iveta Bartošová patřila k nejoblíbenějším českým popovým zpěvačkám konce 20. a začátku 21. století. Získala…

1 měsícem ago

Vít Vencl – Pohřbeni zaživa

„Je tady někdo, kdo si objednal návštěvu krypty?“ Rozhlasový horor scenáristy a režiséra Víta Vencla…

2 měsíci ago

Po Extraktorech míří k zahraničním divákům také Zlatá labuť

Výpravný romantický seriál odehrávající se na pozadí událostí roku 1939 se dostal do portfolia významného…

2 měsíci ago