Categories: CelebrityTelevize

Ano, šéfe! končí! Víme, co bude s Pohlreichem dál

Gastronomická show Ano, šéfe!, která se za dobu svého vysílání stala skutečně kultovní, spěje do svého finále. V těchto dnech se natáčí její poslední díly, které diváci uvidí na svých obrazovkách. Oblíbený šéfkuchař Zdeněk Pohlreich, jemuž dnes ve světě gastronomie neřekne de facto nikdo jinak než Šéf, ale na Primě rozhodně nekončí.

Ano, šéfe! – pořad, který si od samého začátku kladl za cíl pozvednout gastronomii v Česku a který si u diváků získal značnou popularitu, spěje do svého velkého finále. Zdeněk Pohlreich zachraňoval v průběhu téměř deseti let nejrůznější upadající či nefungující gastronomická zařízení. Nouze nebyla o humor a vtipné hlášky, z nichž některé se staly doslova legendárními. Ano, šéfe! se začalo natáčet v roce 2008 a poprvé se Ano, šéfe! objevilo na obrazovkách v roce 2009. V těchto dnech Zdeněk Pohlreich podniká své poslední spanilé jízdy po Čechách a Moravě a natáčí poslední díly této primácké stálice. Na obrazovkách Primy ale Zdeněk Pohlreich rozhodně nekončí. „O Zdeňku Pohlreichovi v nadsázce říkáme, že je naším rodinným stříbrem, a my rozhodně nemáme v plánu se o něj připravit. Jen jsme v tomto případě vyhověli Zdeňkovu přání – v nejlepším přestat. Ano, šéfe! tedy opravdu spěje do svého finále, ale se Zdeňkem chystáme nový pořad, o kterém budeme jeho fanoušky včas informovat. A rozhodně se nikdo nemusí bát, že bychom neodvysílali premiérové díly, které se ještě nyní připravují,“ říká Marek Singer, generální ředitel Prima Group, a pokračuje. „Ano, šéfe! bylo od začátku postavené na osobnosti Zdeňka Pohlreicha. Proto s jeho odchodem tento pořad na Primě končí. Najít za Zdeňka náhradu je v podstatě nemožné, a tak jsme se o to ani nesnažili. Zdeňkovi patří náš obrovský dík,“ uzavírá Marek Singer.

Všechno má svůj začátek, ale i konec. A já si stojím za tím, že v nejlepším se má přestat. Proto jsem rád, že mi Prima vyšla vstříc a na konci jsme se dohodli. Ano, šéfe! mám určitě spojené s mým prvním setkáním s televizním světem, ale také s někdy až neuvěřitelnými lidskými příběhy a osudy. A na některé se fakt zapomenout nedá,“ říká o konci kultovního pořadu sám hlavní protagonista Zdeněk Pohlreich.

Nicméně Prima boj o lepší úroveň české gastronomie rozhodně nevzdává. V současnosti chystá další novinku s restauratérkou Jitkou Pagana a jejím italským synem Santem. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci i nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. Ten je plný humoru a emocí, což je určitě dáno i tím, že Jitka se před mnoha lety provdala na Sicílii a Santo jako správný italský syn své matce na jedné straně neodporuje, přitom však má svoji hlavu plnou nápadů. Jitka je dlouholetou majitelkou oblíbené restaurace a Santo má bohaté zkušenosti s tím, jak má servis v kvalitní gastronomii vypadat.

Foto: TV Prima

Denisa Dvořáková

Recent Posts

Nestarnúce hity Mariky Gombitovej vychádzajú na LP a CD reedíciách

Minulý rok vydavateľstvo Opus začalo s vydaním reedícií albumovej diskografie legendy slovenskej a českej populárnej hudby…

7 hodinami ago

Tajemství Ivety Bartošové odhaleno

TV Nova uvede už tuto neděli 5. května od 21.35 hodin třídílný dokument Málo mě znáš, který přinese nový…

7 hodinami ago

Alana Fairchild – Karty bohyně Kálí na DUBEN

Působí na vás hrozivě bohyně Kálí? S o to větší zvědavostí lze nahlížet na karty, které…

2 dny ago

Dílo Milana Kundery postupně vychází v audioknižní podobě – nyní Unesený Západ

Vydavatelství Supraphon ve spolupráci s nakladatelstvím Atlantis po úspěšném vydání audioknih Nevědění a Směšné lásky…

6 dny ago

Petr Kolář vydal akustické album Tajný místa

Zpěvák Petr Kolář inspirován úspěchem turné Tajný místa vydává stejnojmenné album. V loňském roce Petr Kolář…

1 týdnem ago

Jarka Rozsypalová-Vykoupilová – Babské rady ze života

Proč je nejlepší uskladnit cibuli v silonkách? Jak pomůže pračka s výrobou domácího másla? S…

1 týdnem ago