Vyšlo druhé číslo magazínu Prima Fresh

Ode dneška je na stáncích opět k dostání kulinární magazín Prima FRESH. Jeho druhé číslo, věnované jarním surovinám, stojí 49 Kč a bude dostupné přibližně do poloviny května.

FRESH_titulni strana
Jarní vydání kulinárního magazínu Prima Fresh opět nabídne čtenářům rady a tipy, jak využít sezonní ingredience. Tentokrát se redakce zaměřila na medvědí česnek, karotku, špenát nebo zelený chřest, který zažívá v posledních letech doslova renesanci. „V novém čísle Prima FRESH máme pro čtenáře více než 70 čerstvých receptů, které jim, jak doufáme, do kuchyní přinesou jaro, prosluněnou náladu a svěží chutě. Navíc jsme připravili velmi oblíbené variace kuřete, a to na 8 způsobů, nebudou samozřejmě chybět ani velikonoční témata, která jsme ale pojali svěže a originálně,“ uvádí za redakci Klára Michalová
Druhé číslo Prima FRESH se na stáncích objeví 11. března. „Novinkou je rozšíření distribuce na Slovensko. Navíc jsme se zaměřili na výrazné zkvalitnění papíru obálky i vnitřních stran, přičemž jsme zachovali prodejní cenu 49 korun,“ uvádí Aleš Pýcha, publisher projektu a marketingový ředitel skupiny Prima. „V trendu pozitivních změn budeme i nadále pokračovat a s červnovým číslem představíme produktovou novinku, která souvisí s dalším rozšířením značky Prima Fresh. Jedná se o tradiční food event s původním názvem Apetit Festival, který se nově mění na Prima Fresh Festival,“ dodává Pýcha.

FRESH_kureci kridylka
Vydání magazínu doprovází kampaň, která kombinuje všechny spoty na kanálech Prima a Prima Love, online reklamu na webech FTV Prima, tiskovou inzerci v afinitních titulech a spoty na Rádiu Impuls.
S březnovým číslem se v rámci pořadu Gondíci s.r.o. objeví také nové okénko Prima Fresh, ve kterém budou moderátoři spolu s food redaktory pracovat s recepty z aktuálního čísla i s tipy z online magazínu: www.Prima-FRESH.cz.

Foto: TV Prima