Show Jana Krause – Lukáš Pavlásek, Alice Bendová a Marek Pavala

Komik Lukáš Pavlásek, herečka Alice Bendová a kuchař Marek Pavala se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 3. listopadu ve 21.35 hodin na Primě.

Lukáš Pavlásek – oblíbený komik vzbudil zájem veřejnosti o svou osobu už před lety – nejprve účinkováním v reklamě, poté originálními komediálními výstupy. Nedávno měl premiéru jeho druhý celovečerní stand-up speciál Planeta slepic, se kterým nyní úspěšně jezdí po celém Česku. „Stand-up je asi to nejvíc, co dělám. Líbí se mi na něm zkratka, ve které se můžu vyjádřit ke všemu na světě a všechno zlehčit. Tenhle žánr je specifický v tom, že je člověk na všechno sám. Představuje to výzvu, která mě baví,“ říká. V poslední době se Lukáš etabloval i jako spisovatel, jehož knihy, včetně té aktuální, nazvané Rok ajťáka, aspirují na bestsellery a sbírají humoristická ocenění. Ke knihám má ostatně úzký, i když svérázný vztah odmalička. „Dělal jsem si sešitky a ty jsem pak ostatním prodával. Pak jsem dělal představení a ty knížky dával k podpisu. A bavilo mě dělat scénky na táborech. To pro mě byl ten nejlepší okamžik. Jeden z mých prvních skečů byl skeč se Švejkem,“ vzpomíná na svůj úplně první byznys Lukáš.

Alice Bendová – herečka

Marek Pavala – vystudoval fotografii, ale vždy ho víc zajímalo vaření. To ho dovedlo až do kuchařské televizní show, kde byl za rebela. Jak díky svému temperamentu, tak netradičnímu přístupu v kuchyni. Ale to se stalo už před lety. Dnes je Marek Pavala vyhledáván především jako ten, co vymyslel kočovnou školu vaření Camp Fuego, do níž se každé léto sjíždějí na kurzy zájemci z celé republiky a učí se připravovat jídla výhradně na ohni. „Nebaví mě být zavřený v kuchyni celý den a hákovat. Chci být venku, pokud možno v přírodě. Dobře jíst a pít. A ideální stav je, když můžu lidem předávat zkušenosti s vařením venku na ohni, kdy se dají využívat netradiční techniky vedoucí k úžasným výsledkům. Je docela cool si uvědomit, že umíme na ohni naučit kohokoliv udělat jídla lepší než ve většině restaurací. Buřtům odzvonilo. Ale jak to říkám, tak bych si jeden dal,“ představuje svůj koncept Marek.

 

Foto: TV Prima