Kuřecí steak s grilovanou zeleninou a opečenými brambory

Srdcem rázovitého Valašska je bezesporu město Rožnov pod Radhoštěm. V jeho centru, jen pár kroků od náměstí T. G. Masaryka, je restaurace Majerův dvůr. A právě její šéfkuchař Josef Valchář pro vás připravil dnešní recept pro čtyřčlennou rodinu. V Beskydech je krásně, a když si tam ještě navíc pochutnáte na skvělém jídle, bude váš zážitek z výletu třeba do nedalekého unikátního Valašského muzea v přírodě nezapomenutelný.


Potřebujete:
800 g kuřecích prsou
300 g žampiónů
800 g brambor
paprika
cuketa
lilek
olivový olej
tymián
máslo
pepř
sůl

Pusťte se do toho:
1) Nakrájíme maso na silnější plátky, osolíme, opepříme dle chuti a orestujeme na pánvi.
2) Zeleninu a žampióny důkladně umyjeme a nakrájíme na kousky. Poté dáme na pánev, osolíme, opepříme, přidáme špetku tymiánu a orestujeme na kapce olivového oleje.
3) Uvařené brambory nakrájíme na plátky a opečeme na pánvi, nejlépe s kapkou másla.

Facebook restaurace: https://www.facebook.com/pages/Restaurace-Majer%C5%AFv-dv%C5%AFr/680139188701864?fref=ts

Foto: Restaurace Majerův dvůr Rožnov pod Radhoštěm