Jahodovo-jogurtové nanuky

Sezóna jahod právě vrcholí a je poslední čas pořídit si šťavnatou zásobu těch českých, voňavých, na které zase budeme čekat celý rok. Pořiďte si jich dostatek, ať už natrhaných na vlastní zahrádce, na políčku při samosběru, anebo zakoupených na trhu… Můžete z nich totiž připravit spoustu skvělých dobrot!

Potřebujete:

500 g jahod

150 g bílého jogurtu

2 dcl mléka

2 lžíce javorového sirupu

 

Pusťte se do toho:

  1. Jahody řádně opláchněte, osušte a vložte do mixeru. Přidejte mléko a pomalu mixujte.
  2. Rozmixovanou směs přelijte do mísy, přidejte jogurt a javorový sirup, řádně promíchejte a přelijte do formiček na nanuky.
  3. Dejte do mrazničky zamrazit.

 

Další skvělé recepty najdete na: www.laformaggeria.com

 

Foto: La Formaggeria Gran Moravia

 


Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/80747/virtual/www/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353