
Co potřebujete:
Těsto:
160 g Univerzální směsi bez lepku Labeta
1/2 kávové lžičky Kypřicího prášku bez lepku Labeta
200 g cukru
200 g mletých ořechů
2 vejce
Krém:
30 g Univerzální směsi bez lepku Labeta
250 ml mléka
250 g másla
50 g cukru
Pusťte se do toho:
1. Suroviny na těsto smícháme a vypracujeme těsto, které necháme alespoň půl hodiny odležet v lednici.
2. Z odleželého těsta tvarujeme rohlíčky, které dáváme na plech vyložený pečicím papírem. Pečeme při 175 °C do zrůžovění, tj. asi 12-15 minut.
3. Rohlíčky můžeme ozdobit krémem. Z mléka a bezlepkové univerzální směsi uvaříme kaši.
4. Po vychladnutí do kaše zašleháme máslo a cukr. Krém naneseme na rohlíčky, můžeme dozdobit čokoládou nebo čokoládovým topingem.
Foto: www.labeta.cz